Over ons

Financial Tribes
dé plek voor financieel specialisten

Financial Tribes werkt met een uitgebreid netwerk van getalenteerde freelance financieel specialisten in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Wij hebben een sterke focus op kwaliteit en professionaliteit en streven ernaar om de beste match te vinden tussen opdrachtgevers en freelancers.

Financial Tribes

Onze visie

We streven ernaar om een ​​wereld te creëren waarin freelance financieel specialisten kunnen gedijen en floreren.

Onze waarden

Deze kernwaarden zijn gebaseerd op de visie van Financial Tribes om een ​​wereld te creëren waarin freelance financieel specialisten kunnen gedijen en floreren.

 • 1

  Onafhankelijkheid

  Dit is belangrijk voor Financial Tribes omdat wij geloven dat freelancers de vrijheid moeten hebben om hun eigen carrièrepad te kiezen. Freelancers moeten de mogelijkheid hebben om te werken aan projecten die ze interessant en uitdagend vinden, en om hun eigen werktijden en locatie te bepalen.

 • 2

  Eerlijkheid

  Dit is belangrijk voor Financial Tribes omdat wij geloven dat freelancers een eerlijke beloning verdienen voor hun werk. Freelancers moeten een eerlijk loon krijgen voor hun uren en expertise.

 • 3

  Community

  Dit is belangrijk voor Financial Tribes omdat wij geloven dat freelancers elkaar moeten ondersteunen en inspireren. Freelancers kunnen veel leren van elkaar, en ze kunnen elkaar steunen in moeilijke tijden.

Wat hebben we bereikt

 • Groei

  Financial Tribes is in de afgelopen jaren snel gegroeid. Het aantal freelancers dat met ons samenwerkt is verveelvoudigd, en het aantal bedrijven dat gebruikmaakt van de diensten van Financial Tribes blijft toenemen.

 • Consistent

  Financial Tribes heeft sinds onze oprichting één overkoepeld doel en dat is uitdagende projecten bieden aan ervaren, freelance financieel specialist. Dit doen we met al jaren met toenemend enthousiasme.

 • Impact

  Financial Tribes heeft een positieve impact gehad op de levens van Europese freelance financieel specialist. Het bedrijf heeft freelancers geholpen om projecten te vinden, een hogere beloning te verdienen en een betere balans tussen werk en privé te vinden.

Waar vind je ons

Ons adres

Nederland

Bruistensingel 120, 5232 AC, 's-Hertogenbosch